Over De Diepvriesman

Hoe werkt de Diepvriesman?

Bij de Diepvriesman kiest u uit een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd!
Onze producten worden dagvers in speciale vriescellen snel diepgevroren, waardoor de kwaliteit en smaak gelijk is aan die van verse producten. Achter in de folder zit een bestellijst die u van te voren in kunt vullen. U kunt de bestellijst ook samen met uw Diepvriesman invullen, die u alles kan vertellen over onze producten. De Diepvriesman gebruikt deze lijst om uw bestelling uit de diepvrieswagen te pakken. Hij bezorgt uw bestelling bij u thuis. Dat is pas echt gemakkelijk!

Shockvriezen!

Alles wat leeft is opgebouwd uit levenscellen. Tussen die cellen bevindt zich vocht (water). Als deze producten langzaam, bijvoorbeeld op - 20 graden, worden ingevroren, zet dit vocht uit. Waardoor de celwanden breken en belangrijke voedingsstoffen, mineralen en vitaminen verdwijnen. Als producten sneller worden ingevroren, word voorkomen dat de celwanden breken. Dat noemen we shockvriezen. En dit is de werkwijze van de Diepvriesman! De vleesproducten worden ingevroren bij een temparatuur van - 60 graden en de groenten zelfs tot - 110 graden! Zo kunnen wij u garanderen dat zoveel mogelijk voedingsstoffen, vitaminen en mineralen in onze producten behouden blijven.

Onze diepvries wagens