Onze Passie en Visie

Onze Passie en Visie
Alweer vijfenveertig jaar geleden startte Aad Koornneef zijn diepvriesthuisdienst. Het bedrijf groeide uit tot een landelijke organisatie. Zo is in elk dorp of in elke stad De Diepvriesman een bekendheid geworden.
Tweeëntwintig jaar geleden ben ik, Joke Beekman, in dienst gekomen bij De Diepvriesman en kreeg als manager na tien jaar de verantwoording voor de gehele verkoop binnen de organisatie. Zes jaar geleden ben ik eigenaar geworden van De Diepvriesman en voel me daarbij, ondanks alle spanningen, dolgelukkig!

Ondanks de crisis maakt het bedrijf de laatste tijd een sterke groei door, het meest in onze kant-en-klaar maaltijden. Vooral de groeiende groep senioren ervaart dit als geweldig. De maaltijden zijn namelijk puur ambachtelijk bereid en te vergelijken met zelf bereide maaltijden. En ze zijn natuurlijk in een handomdraai klaar! Ook zien wij bij de zogenaamde tweeverdieners een sterke groei in de vraag naar maaltijden, want ook zij ervaren het gemak hiervan in hun drukke bestaan.

Trouwe klanten en diepvriesmannen
Ik ben er trots op dat het merendeel van onze klanten gemiddeld langer dan twintig jaar klant bij ons is en zeker zo mooi is dat ruim 70% van onze diepvriesmannen langer dan 25 jaar bij ons in dienst is! En wat is er mooier dan te mogen werken met tevreden klanten en gelukkige collega's?

We zijn nog niet de grootste, dus lopen we een stapje harder
Het is ons streven om alles uit de kast te halen om onze gerespecteerde klanten constant voor 100% tevreden te stellen. Dit geeft u de zekerheid dat wij er continu alles aan doen om onze service en kwaliteit op topniveau te houden. Deze doelstelling vertaalt zich in:

  • Gratis bezorging op het moment dat u het beste uitkomt
  • Een bezoekfrequentie van eens in de drie of vier weken
  • Vrijblijvendheid; u bestelt alleen wanneer u wilt en kunt altijd direct opzeggen
  • Kwaliteitsgarantie; niet goed, geld terug. Zelfs na drie maanden!

Wij hopen nog lang uw diepvries te mogen vullen met ons brede assortiment bestaande uit de heerlijkste diepvriesproducten.

Joke Beekman
Directeur