Gepaneerde Varkensfiletschnitzel

Krokant gepaneerde varkensschnitzel van de varkensfilet. 10 stuks á 120 gram. Totaal 1200 gram.
 

Bereidingswijze
Bij voorkeur het product langzaam laten ontdooien. De bereidingstijden gelden voor ontdooide producten.

  • Koekenpan: Ca. 8 minuten om en om bakken op haflhoog vuur.
  • Frituur: Ca. 3 minuten verhitten in vet of olie van 180°C.

 

Ingrediënten
71% varkensvlees, water, 11% paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), doorhaalmiddel (tarwebloem, maïsbloem, maïszetmeel, kippenei-eiwit,
specerijen, specerijenextract), zout, dextrose, suiker, erwteneiwit, varkenseiwit, stabilisator (E450), verdikkingsmiddel (E412), aroma.
Product kan sporen van melk, selderij en mosterd bevatten.

 

Voedingswaarden per 100 gram
Calorieën 116 Kcal
Energie 492 KJ
Koolhydraten 10.3 gram
Vetten 2 gram
Eiwit 14.3 gram

Heeft u vragen over dit product? Gebruik dan onderstaand formulier.


Anderen bekeken ook